مدتی پیش سردار تیمور حسینی، رئیس پلیس راهور فراجا اعلام کرد که در سطح کشور تنها ۶۰۰۰ دوربین ثبت تخلفات راهنمایی و رانندگی داریم که ۵۰ درصد از آن ها فعال هستند. در پایتخت نیز تنها ۳۰ درصد از دوربین ها فعال هستند و بسیاری از این دوربینها بهدلیل مشکلات فنی و کمبود اعتبار مالی از کار افتادهاند.
در همین راستا سردار حسن مومنی گفت: متاسفانه بخشی ازدوربین های نظارتی راهور خراب هستند و با وجود قول هایی که داده شده؛ هنوز اقدامی برای تعمیر این سامانه ها انجام نشده است و امیدواریم در آینده نزدیک با تخصیص بودجه این دوربین ها به سامانه دوباره بازگردند.
وی در باره نصب دوربین های ثبت میانگین سرعت نیز اظهار کرد: متاسفانه هنوز تمام جاده ها به سیستم های ثبت میانگین سرعت مجهز نشده اند و از سازمان راهداری تقاضا داریم هرچه سریع تر این سیستم ها را تهیه و نصب کند.
به گفته وی، در حال حاضر با همین شرایط موجود، از مجموع تخلفات مربوط به سرعت، حدود ۴۵ درصد از آن ها مربوط به تخلفات میانگین سرعت در جاده ها است.
وی افزود: امیدواریم بر اساس قانون، بودجه مورد نیاز برای تعمیر دوربین های قدیمی و نصب دوربین های جدید تامین و مشکلات در این زمینه رفع شود.
جانشین رئیس پلیس راهور فراجا با تاکید بر اینکه نوسازی دوبین های نظارتی نیازمند بودجه است، گفت: بر اساس قانون منابع حاصل از جریمههای رانندگی باید به تجهیز و بهروزرسانی سامانههای ثبت تخلف اختصاص یابد، اما این اتفاق تا کنون رخ نداده و بدون بودجه نیز نمی توان این امکانات را تهیه کرد.
مومنی با اشاره به اینکه هدف از تهیه و استفاده از این دوربین ها، افزایش دقت و کاهش خطای انسانی است؛ ادامه داد که با استفاده از این سامانه های نظارتی، شناسایی تخلفات کاملاً شفاف انجام خواهد شد و در نتیجه موجب افزایش اعتماد عمومی و کاهش میزان تصادفات می شود که امیدواریم هرچه زودتر این تامین اعتبار صورت گیرد.
نظر شما